2022. október 27., csütörtök

HALLOWEEN AZ ÜZLETEKBEN

Egyre jobban közeleg a Halloween és összegyűjtöttem képes emlékekben az októberi élményeimet. Édességektől kezdve a szépségápolásig. J Kár hogy nagyobb figyelmet nem kap az ünnep itthon, mert sajnálatos módon már októberben elkezdődik számos helyen a karácsonyi áhítat. Az, aminek novemberben kellene csak elkezdődnie.


A piacokon, a hónap elején már kaphatóak voltak a faragni való Halloween tökök. Szuper volt a látvány, bár az áruk eléggé magas, mivel nagy darabok voltak.





Az USA Candy üzletben vettem egy Péntek 13-as Jason cukorkás fémdobozt. Tavaly Halloweeneset lehetett vásárolni. A Jason-ös savanyú cseresznye ízű és bárd alakú cukorka. Szétnéztem az üzletben, hátha akad más érdekesség, de nagyon sok minden aranyárban volt. L Találtam kazettás szőlőcukrot, de olyanom is van már.



A Lindt csokiboltban főleg a karácsonyra hajaznak, de akadt egy polc ahol árultak halloweeni csokikat. Pálcás is volt, amiből vettem párat. J De ezeket szigorúan 2-án eszem meg. Korábban semmiképpen sem.








A party kellék boltot is nagyon szeretem. Korábban sokat vásároltam ott, de eléggé átlagossá vált. Most egy ijesztő boszi figura kacarászott és nagyon szerettem vele játszani. J Találtam Sikoly kelléket is, de nem vásároltam meg.


A Skála piacon van egy kedves lány, aki tökfigurákat árult. A Michael Myers figurám magammal vittem és készítettem ott pár fotót. J




A Lush-ba minden ünnep során betérek. Nagyon különleges termékei vannak. 20 éve lett nagyon népszerű Magyarországon. Aki belép ebbe a boltba és szagolgat a távozás után legalább egy órán át érezni fogja a termékek különleges illatait. Nővéremnek sokszor vásároltam itt ajándékot. Főleg mikor karácsony volt. Téli estéken a legjobb használni, mert a Lush termékei nemcsak bőrbarát termékek, hanem relaxációs hatásúak és kézműves kozmetikumok.

Az október végével sajnos egyre jobban elhatalmasodik a karácsonyi hangulat. A bújós barátom szerint ünneprontó ez, mert bőven ráér készülődni november közepétől. Én így fogom tenni. A karácsonyi dekorációkat advent első vasárnapja előtt rakosgatom ki. Akkortól indul ugyanis az ünnepi visszaszámlálás. Most Halloween lesz még akkor is, ha a magyarok ezt nem ünneplik. Én igen és mások is! A Halloweent azért szeretem, mert hangulatos, őszi és sejtelmes. Főleg a gazdag színvilága miatt rajongok érte. És persze eljön Michael Myers is! J


BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.