2023. január 15., vasárnap

KÖNYV(FÜZET)AJÁNLÓ: SUPERNATURAL: THE POCKET NOTEBOOK COLLECTION

Péntek 13-án érkezett meg a 26-ra várt rendelésem a Libristóból. Megrendeltem még év elején az Odaát sorozat 3 db-os mini zsebfüzet sorozatát, amelyet arra kezdtem használni, hogy egy saját Odaát sztorit írok. Eredetileg a forgalmazó pont ezzel a céllal jelentette meg ezt a 3 db-os füzetkülönlegességet, hogy a rajongók a saját kalandjaikat írhassák le bennük. Mindegyik füzet más mintájú. Közös bennük, hogy üresek, szabadon lehet bele bármit írni. Az egyik vonalas, a másik kockás, a harmadik pedig sima füzet.


Én már január 13-án, pénteken bele is kezdtem az írásba. BEN-ként a lelkem kiszáll a testemből és elvegyülök a CD-s tokjaim mögé, ahol egy sámán azt akarja, hogy vadásszam le Sam és Dean Winchestert. Aki nem ismeri a sorozatot, annak külön leírom, hogy ők a sorozat főszereplői. Én természetesen nem akarok ellenük semmit sem tenni, ezért a sámán bántani akar, de egy szintén rossz karakter megment, csak hogy neki dolgozzak. Végül tőle sikerül elszöknöm és ezzel kezdetét veszi a 3 mini kötetnyi kisregényes kalandom. A kicsi füzetekbe kézzel írom le a történetet, naplószerűen, vagyis nincs benne párbeszéd. Úgy vázolom fel a történetet, mint egy naplóbejegyzést. Pl. ez történt ekkor velem, a többiekkel. Ide mentünk, ezt csináltuk, stb. Természetesen le is van gépelve az eddigi kézirat, amely vágott formában majd bekerül a honlapomra. Természetesen csak akkor, ha elkészül a sorozat. Addig mindenképpen várni szeretnék vele.

https://www.libristo.hu/hu/konyv/supernatural-pocket-notebooks-collection-set-of-3_19124156

Aki szereti az Odaát sorozatot annak érdemes megvennie a 3 db-os kisfüzetcsomagot. A Libristonál elérhető. Van egy spirálos notebook, de azt nem tudom, megvegyem e majd vagy sem.

Unboxing videóm a kisfüzetekről. Megcsináltam, mert senki más nem rakta fel sosem. Külön be is van szkennelve mind3 füzet borítója. Hogy mik lesznek a történet folytatásában, majd legyen meglepetés! J Annyit elárulok hogy az Odaát megszokott hangulata mellett belefűszerezek telenovellás elemeket és persze csak a legfontosabb szereplőket hozom vissza a történetbe. Nemrég megszereztem a sorozat eredeti betűtípusát más sorozatéval együtt, így a játék csak most kezdődik igazán! J

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.