2022. december 12., hétfő

KÖNYVAJÁNLÓ: THE ESSENTIAL SUPERNATURAL

 

Minden évben meg szoktam lepni magamat egy karácsonyi ajándékkal, ami persze megérkezik még az ünnepek előtt. Megszereztem az Odaát című sorozat óriáskönyvét, amelyben nagyon sok meglepetés és érdekesség van.
























A Libristónál volt készleten a könyvből, melynek borítója ugyanolyan, mint a színezőnek, ám ez ugye színes. J A borító alatt is van egy külön borító, amely egy kódexre emlékeztet. J Az 1-9. évad dolgai vannak benne. Rengeteg képet tartalmaz a kötet. 2014-ben jelent meg. Azt olvastam róla, hogy ez egy átdolgozott kiadás, vagyis lehetséges, hogy volt korábbi változata.


Készítettem egy bemutató videót is. Nagyon tetszenek a fotók. Mikor kibontottam a könyvet és először belelapoztam sok oldalon meglepetés képeslapokat találtam, melyeket kiszedtem. Volt ahol 4 darab volt bekötve.











képeslapok a könyvből





Címkék, démonkönyves füzet borító és egy boríték szkennelt oldala




A/3-as poszterek a másik borítékból


2 oldalas poszter a másik borítékból

Pici füzetecskét is találtam, amiben démokról esik szó. Rábukkantam címkékre is, ill. két A/5-ös borítékra. Az egyikben 4 poszter volt, a másikban pedig egy térkép, amely Sam és Dean útvonalait mutatja meg. Falra szánt különlegességek. J Matricák is voltak a kötetben. Külön a rajongóknak beszkenneltettem a képeket, hogy nekik is meglegyen. Nemcsak a cikkemben, de majd a weblapom fotógalériájában is benne lesznek a képek.

http://benovelas.hu/index.php/telenovellak/item/237-supernatural-oda%C3%A1t

Nagyon örültem ennek a könyvnek, mert jó érzés volt lapozgatni, kivenni belőlük a meglepetéseket. J Persze egyetlen hibája van. A beragasztott képeslapok és az ahhoz tartozó apróságok helye kicsit látszik, így 1-1 kép sarka sérült a könyvben. A könyvkiadó jobban odafigyelhetett volna, amikor gyártották. Főleg amikor a borítékokat akartam kivenni. Természetesen ezek a legkisebb gondok, mert a könyv így is élvezhető, szerethető. Kár hogy sosem adták ki Magyarországon.



A megszerzett relikviák külön lesznek tárolva. A poszterek a falra, a képeslapok pedig a régi „menülap” tokba kerülnek, melyre pár matrica is rákerült. A matricák nem annyira ragadósak, így oda kell majd figyelnem néhány apróságra. Vannak még Odaát-os cuccok, de azokat nem tervezem már megvenni. Max. a színező második kötetét, ha megcsinálom az elsőt.

https://www.libristo.hu/hu/konyv/essential-supernatural_05135303

Innen rendelhető a könyv.

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.