2021. május 3., hétfő

AZ ÚJ ARCULAT

 


Ismét nagy változáson ment át a blogom, mert nem voltam megelégedve az előző arculattal. Bár érdekesebb volt, mégis sok mindent nem lehetett használni. Pl. a fejléc feltöltését és rendes háttérkép beállítást. Mióta a blogspot adminisztrációs részlege megváltozott nagyon nehezen használtam. A képek egymás mellé pakolása lehetetlen volt, de most azt hiszem, hogy megoldhatóvá válik. Mostantól a korábbi blog variációt használom, ahol könnyedén lehet visszaolvasni a régebbi bejegyzéseket. A blogom új fejlécet kapott, amihez a BENovelas magazinom néhány borítóját is felhasználtam. Megtalálható vagyok ezen belül szinte mindenhol. J

Teljesen új, ezüst ragasztószalagos háttérképet töltöttem fel, melyet én terveztem és szkenneltem be. 4 féle ezüstből készült, melyet méretre vágtam. A fejléc lényeges, mert ezzel koronázom meg a blogom. Nagyon hiányzott ez már nekem. A tartalom megosztási szabályok továbbra is változatlanok maradnak. Bizonyos cikkek vágottan, rövidítve kerülnek megosztásra, míg a teljesek a BENovelas magazinomban lesznek megtalálhatóak.  

Új arculat, új kalandok

A folyamatos oltásoknak köszönhetően sokkal több hely, lehetőség szabadul fel. A hónapok óta tartó korlátozások is egyre enyhébbek. Mostanában lesznek István barátommal találkozások, autós túrák. Remélem a gayrómeós csoportos találkozók is visszatérnek. Előző cikkemben írtam egy új, társasozós közösségről, amelynek alkalmairól is szó esik nemcsak írás formájában, de videó formátumban. Elvileg lesznek új kiállításaim is idén, melyekről szintén cikkek íródnak majd a magazinomban, a blogomban és szóbeli beszámolók a BENovelas sorozatomban, mely most elérte a 130. adást. Szerencse, hogy be vagyok oltva, mert nemcsak magamat, de a környezetem is védem a koronavírussal szemben. Van igazolványom is, hogy védett vagyok, így bárhova mehetek. Elsősorban edzésre fogok járni, de színházba nem szoktam menni. Moziba is csak akkor megyek ha bemutatják idén az új Halloween filmet, ill. jövőre a Sikoly 5. részét. Remélem idén sok szép élményben és kalandban lesz részem.

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.