2020. június 16., kedd

BENovelas FÉNYEK


Két évvel ezelőtt már terveztem venni egy fényes betűdobozt, ugyanis sokan vették és eléggé népszerűvé vált. A Flying Tigerben végül minap vásároltam egyet, amikor Lujzimmal elmentünk. Ő nagyon szereti ezt az üzletet. Mindketten jól érezzük magunkat, amikor körülnézünk.

 

Sokkal kisebbre számítottam, ám kiderült, hogy nagyobb a betűs fénydoboz. 3000 Ft-ba került, viszont elemet külön kellett vásárolnom hozzá. Megérte, mert sok minden hasznos dolgot szeretnék csinálni vele nemcsak a reklámjaimhoz, hanem főleg a weboldalamhoz. Már első este sok mindent kiraktam, csak sajnos az volt a baj, hogy nem volt elegendő betű. Az egyikből 3, a másikból 2, de akadt olyan, amiből csak 1 db volt, így bizonyos énekes és más neveket felezve rakhattam ki. Picit bosszantott ez, de végül megoldottam a kérdést. Aztán Lujzival másnap ezzel játszottunk.











Eros Ramazzotti: Vita Ce N’é című albumának CD füzetének fotóján ilyen fénydoboz volt. Rögtön kiraktam én is az album címét olaszul és spanyolul, hisz annak Hay Vida a címe.

Ez a betűs fénydoboz ideális születésnapokhoz, évfordulókhoz, Halloweenhoz, karácsonyhoz és persze más ünnephez. Mindenképp kihasználom a lehetőségeket, hogy a legjobbat hozzam ki belőle.

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.