2018. január 10., szerda

ELSŐ EDZÉS A SUHANJ!-BAN

Pszichológusom régóta javasolta nekem, hogy járjak el edzésre és végezzek gyakrabban testmozgást. Mondta, hogy remek feszültségoldó és mellette egészséges is. Egyetértettem vele. A rendszeres testmozgás benne volt az újévi fogadalmaim között, ugyanis az utóbbi években sajnos felszedtem pár felesleges kilót, amelyektől szeretnék minél hamarabb megszabadulni. Nem a tökéletes férfitest az álmom, csupán egy normális alakot szeretnék. A Suhanj! nevezetű edzőterem a Tátra utcában található és nagyon jó az ár is. Mindössze 900 Ft-ba került nekem és korlátlan ideig lehetek ott. Használhattam minden edzőeszközt. A mini tornateremmel kezdtem ahol 21 kis kör futással kezdtem, majd mentem a bordásfalra. Visszaemlékeztem egy gyermekkori félelmemre, amikor 8 évesen rettegtem teljesen a bordásfal tetejére ülni. Ennek már nagyon sok éve. Ma már nem is férnék fel oda. J

 a) Mini trambulinos buli b) 21 kis kör futás

5 kilós súlyzózás

a) 20 felülést bírtam csak a bordásfalnál. 
b) a görgetős részt viszont feladtam, mert az nem ment. 



Kipróbáltam az óriáslabdákat is :)

Nicsak! Ezüstre bukkantam! :) 

A kis tornaterem általában foglalt szokott lenni. Szerencsém volt, hogy kényelmesen kezdhettem ott az edzést. Közben dokumentáltam az eseményeket az új fényképezőgépemmel.

A kis tornaterem után tartottam pár perc szünetet, majd a taposógépes részlegbe mentem. Életemben először próbáltam ki a futógépet és ott majdnem félórát rohantam. Közben emeltem a gyorsaságot. Miután azzal végeztem, muszáj volt innom egy kis ásványvizet, mert totál kiizzadtam. Elkezdem használni az álló bicajt, ami más szóval a szobabicikli.


Gondoltam, hogy az izmaimat megpróbálom megerősíteni. Ilyet sem próbáltam eddig. Meg kell mondanom, nagyon kemény volt!


Volt egy másféle taposógép is, ahol 15 percet edzettem, mert már kezdtem fáradni. Az első edzést szaunával zártam ahol rettentő nagy forróság volt. Nagyon jólesett. Felfrissültem, majd átöltöztem és elindultam haza. Nagyon megérte elmenni. Egyelőre heti 1, aztán majd heti 2 alkalommal fogok menni. 

B E N

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.