2016. május 31., kedd

Újabb tokcserék

1) Az Against all odds filmzenét tavaly vettem meg, de a tokja kissé maszatos volt a vásárláskor
2) A Bee Gees E.S.P.-s albumot a nővérem vette nekem 2006-ban. Egykori fekete tokját fehérre cseréltem ki. 10 év alatt maszatossá vált. 
3) Az Eros Ramazzotti: Tutte Storie című lemezt 2002. december 30-án vásároltam. Azóta tokját egyszer sem cseréltem, rendkívül maszatos, karcos lett. Új fehér CD tokot adtam neki. 
4) A Moonlighting filmzenei CD-t 2009-ben vásároltam, de tokja annyira maszatos lett hogy cserélni kellett. 

5) Alejandro Sanz harmadik lemezét 2009-ben a Music Store-ban vettem. A tok nemcsak karcos, de kissé repedt is volt, ráadásul maszatos, így új, fényesebbet kapott. 
6) Enrique Iglesias hetedik albumát 2003-ban mikuláskor kaptam a nővéremtől. Azon a napon amikor a TV2-n a Betolakodó című sorozat első részét adták. Az Enrique lemezen matrica is volt, sajnos megmenteni nem lehetett és új tokot adtam neki, mert túlságosan is maszatos, piszkos volt. 
7) Celine Dion "arany" válogatás lemezét 2004 karácsonyán kaptam discman mellé 12 év alatt jócskán karcos és maszatos lett a tok. 
8) Celine Dion: One heart című albumát 2004-ben vettem. Volt egy matrica rajta, ill. egy játékos matrica amivel koncertjegyet lehetett nyerni. Sajnos ezt a tokot is cserélnem kellett a maszatossága és karcossága miatt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.