2016. május 23., hétfő

Silvia Navarro: Perlától napjainkig

A hónap sztárja Silvia Navarro, a kedvenc színésznőm. Először a Perla című sorozatban láttam, aztán 2003-ban az Amikor az enyém leszel-ben. A 2008-as Music Store-ban vásárolt dvd-knek köszönhetően megismerhettem a többi sorozatát néhány kivételével, aztán az RTL klub, STORY4-5-ös csatorna is vett a sorozataiból.
Silvia Navarro 1978. szeptember 14-én született Mexikóban. Már kisgyermekként kezdte pályafutását. A mexikói Carroussel című sorozatban kapott ugyan szerepet, de családi okok miatt nem tudta elvállalni. 18 évesen kapott lehetőséget a TV AZTECA-nál. 1998-ban, 20 éves korában debütált a Perla című sorozatban. Élete első főszerepéhez jutott hozzá, ami népszerűvé tette. Második főszerepét 1999-ben a Catalina és Sebastian című sorozatban kapta ahol először játszott Sergio Basanezzel akivel a La calle de las novias (Menyasszonyok utcája), Cuando seas mía (Amikor az enyém leszel), La Heredera (Az örökösnő) című sorozatokban alkottak egy párt. Silvia Navarro néhány év alatt különleges gyöngyszeme lett a TV Azteca-nak és sorra kapta a főszerepeket. 2007-ben azonban a színésznőnek gondjai támadtak a társasággal. 2007-ben Carla Estrada, a Televisa egyik rendezője és egyben színészeket átcsábító nője szerep ajánlattal kereste meg Silviát, de az Azteca kijelentette, hogy még szerződésben állnak egymással. A La Heredera és a Montecristo című sorozat után még egy telenovellát vállalnia kellett volna a színésznőnek, azonban erre nem került sor. 2008-ban Silvia Navarro a Televisához csatlakozott ahol megkapta a Manana es para siempre (Mindörökké szerelem) című sorozat főszerepét. Partnere Fernando Colunga volt. Ezután a színésznő 2010-ben a Cuando me enamoro (Időtlen szerelem) című sorozatban játszott főszerepet Juan Soler oldalán. 2012-ben az Amor Bravío-ban (A szív parancsa) szerepelt Christian de la Fuentével.  2014-ben a Mi Corazón es Tu Y Yo-ban (Szerelem ajándékba) című telenovellában játszott utoljára, majd azt követően egészséges kisfiút szült párjának Gerardo Casanovának melyet Leónnak neveztek el.

Gabriela Spanichoz képest Silvia Navarro sokkal többet nevetett, mosolygott. Valósággal sugárzott belőle az élet majdnem minden telenovellájában. Én a két sorozatán kívül minden telenovelláját láttam. A Perlában egy elhagyott, törvénytelen lányt alakított, aki a sok megpróbáltatás ellenére meg tudta őrizni vidámságát, elevenségét. A Catalina és Sebastianban kissé naiv, álmodozó volt. Egy olyan lányt alakított, akire a családja egy olyan házasságba kényszerítette ahol nem lehet boldog, ám végül a szerelem kialakult. Az ezt követő sorozatban, az Amikor az enyém leszel-ben egy napszámos lányt játszott el kinek karaktere nem volt szimpatikus, de a karrierista hajlamot itt is észrevettem Silviánál ahogy a Perlában. A 2002-es La Duda-ban Victoria szerepében tért vissza ahol sajnos testileg és lelkileg is bántották, mégsem adta fel a küzdelmet. A sorozat nem volt annyira hosszú, de elég sokat szenvedett. Végül olyan férfi felesége lett, aki nem a főszereplő volt. 2004-ben az Örökösnőben egy gazdag és befolyásos család egyik tagját játszotta ahol érett és persze éretlen arcát is megismerhettem a színésznőnek. A Montecristo-t és a La Calle de las novias-t nem láttam sajnos, pedig érdekelne. A Manana es para siemprében és a Cuando me enamoroban ugyan gondterhelt volt, de mindig hiperaktív szerűen viselkedett, mindenkivel kijött. Szerette a környezete. Az Amor bravioban szenvedő alany volt, de erős jellem. Legutóbbi sorozatában a Mi Corazón es Tu Y Yo-ban volt a leghiperaktívabb szereplő.  A két számomra legsikeresebb sorozata Silviának a Perla, és az Amor bravío volt. Én Silvia Navarrót sokkal jobb színésznőnek tartom, mint Gabriela Spanicot. Nemcsak a különleges arca, de a színészi játéka miatt is. Nem tudom elképzelni őt gonosz szereplőként. Ő főszerepekre érett színésznő. Néhány éve örültem volna annak, ha a Telemundohoz szerződik, de ma már nem lenne annyira jó neki, mert biztos olyan szerepekkel látnák el ami nem neki való. A Telemundót ismerve kegyetlenkednének a karaktereivel, képesek lennének velejéig gonosz szerepet ráadni. Félő hogy ez majd valamikor bekövetkezik. A Televisától így is számos mexikói színész választja a Telemundo bűvkapuit. Talán Silvia ennél okosabb lesz, és olyan társasághoz megy ahol olyan főszerepeket kap, melyeket megérdemel.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.