2016. május 10., kedd

Hova fog ez vezetni?

Ma olvastam, hogy a TV2 csoport 9! új csatornát akar elindítani Magyarországon.
A cikket itt olvashatjátok el:
Véleményem szerint óriási felelőtlenségnek tartom ezt a lépést. Kilenc TV adó meglehetősen sok. Hazánkban épp elég felesleges csatorna van, melynek nagy részét meg kellene szüntetni. Mióta a Romantica csatorna sok évvel ezelőtt elkezdett lefelé bukfencezni a lejtőn már nem nagyon néztem TV-t. A Romantica megszűnésével véget ért egy korszak. A hazai televíziózást eléggé rossznak. Agyonismételt filmek rakás reklámmal fűszerezve. Ezt egy facebookos hozzászólásból tudom, valamint TV újságot lapozgatva figyelem melyik csatorna milyen ismétléssel rukkol elő.

Vegyük sorban az újszülötteket:
IZAURA TV: Önmagában nevetséges csatornanév. Olvastam, hogy Esmeralda TV-t is akartak, de végül Izaura lett a győztes. Romantikus sorozatok, telenovellák lesznek láthatóak ezen az adón. És lemerném fogadni, hogy mivel TV2-es csatorna három évnél régebbi sorozatokat le se adnak. Bár nem lehet tudni miket fog tartalmazni a csatorna. Ha már belevágnak egy telenovellás adóba, adhatnának esélyt régebbi sorozatoknak. Ezek szerint a TV2-n nem lesznek már telenovellák és a jelenlegi tesó TV-kről is leveszegetik az éjszakai telenovellás ismétléseket.
KIWI TV: Mesecsatorna. Az M2, Minimax, Nickelodeon, és a Cartoon Network mellé kerül be.

Most ezeket emeltem ki. Véleményem szerint nem tartom valószínűnek, hogy a kilenc új TV csatorna képes lesz bizonyítani. Nem biztos, hogy valaki egy típusú TV adóból egyszerre négyet, ötöt akar nézni. És nem hinném azt sem, hogy a magyar népet csakis a TV nézés érdekelné. Függőknek ideális. Ha mondjuk tíz éve lett volna ilyen hír, akkor biztosan rákapok, de ma már nem. Ami érdekel, azt megnézem, de már nem nagyon vonzanak az új telenovellák, csupán kivételek vannak.
Az új csatornák véleményem szerint feleslegesek és feleslegesek. Helyettük gatyába kellene rázni a már meglévő TV2-es adókat. 

Kitalált TV csatornáim:
Nem tagadom, van egy furcsa hobbim: Saját, kitalált TV csatornákat „vezetek”, amelyek nem léteznek. 2 hónapja 7 volt, de rájöttem, totál felesleges, nem tudom rendesen kitölteni tartalommal, így maradt négy csatornám:
Persze a hétvégi kínálat más. És amit betettem az "megy". Hogy ide kiférjen, az epizódszámokat kivettem. Tervezem még változatosabbá varázsolni saját csatornáimat amelybe senki sem szólhat bele, hisz a fantáziavilágom része. 

A TV2 új kilenc TV csatornája a következő hónapokban érkezik el hozzánk. Kérdés: Hova fog ez vezetni? 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.