2024. január 26., péntek

TOON ME II.

A telefonomon elég régen le van töltve a Toon Me alkalmazás, amelyen nemcsak magamról, de az ismerőseimről, barátaimról is lehet vicces, egyedi képeket készíteni. Nagyon jópofa, sokszor használom.








Karácsonykor és újévkor is készítettem különleges fotókat. Elég egy arcrészlet, megfelelő minőségben és úgy alakítja át a képem, hogy ne veszítsen a minőségéből. Hihetetlen eredmények születtek!











Lehettem szuperhős, macsó, üzletember, kamaszsrác, de sok más is. Hihetetlen mennyire másképpen nézek ki ezeken a képeken! Mintha különböző filmekben játszottam volna, ahol mindig más karaktereim vannak. Én vagyok, de mégsem! Annyira furcsa így látnom magam külső személyként! Nem a valóság, hanem egy színes fantáziavilág.

Másoknak is csináltam ilyen képeket, hogy örömöt okozzak nekik. A Toon Me nagyon sokoldalú alkalmazás, de pasis funkció nem sok van sajnos. Főleg csajos effektek találhatók.







Néhány Toon Me-s képemen visszatükröződik a belső lelki világom. Egy magányos hős, aki szereti a sötétséget, aki utálja az igazságtalanságot és nagy az igazságérzete. A nem szimpatikus, „antipatico” oldalam is tisztán látszik. Az-az oldalam, amelyet nem szeretnek mások. Amikor bántó szoktam lenni.

A Toon Me egy virtuális plasztikai beavatkozás, ami eléggé vicces. De jó ilyesmikkel játszani. Hozzáteszem, hogy a telefonomban régebbi képeket is elraktározott a program és azokból is átalakított a program. Akinek okostelefonja van, töltse le ingyen ezt az alkalmazást és bátran próbálja ki. Nagyon jó szórakozás. Barátoknak, rokonoknak és más ismerősöknek is ajánlható.

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.