2018. június 24., vasárnap

BENovelas


Közeledik az újságnaplóm 3. születésnapja és ennek alkalmából megváltoztatom a logót. Sok minden történt velem az utóbbi időben, melynek következtében kicsit leálltam a blogozással, honlapozással. Elvesztettem egy nagyon jó barátom, aki él, viszont a barátságunk már nem. Néhány nappal ezelőtt váltak el végleg az útjaink. Talán egyszer visszajön, amelynek nagyon örülnék. Olyan barátságot vesztettem el, amely ilyenhez hasonló nem lesz soha. Egyedi, különleges. Nagyon megvisel ez engem, belül gyászolok, és bárcsak visszafordíthatnám az idő kerekét. Mindent megtettem, amit csak lehetett, de úgy érzem már későn. A részleteket nem fogom leírni, mert az újságnaplómba írok le minden személyes dolgot, amely nem tartozik a netes olvasóimra. Vannak megosztható és nem megosztható események, történések az életemből. Az biztos, hogy az életem gyökeresen megváltozik.

Az újságom júliustól új logót kap, de a belső tartalmak maradnak. Benne vannak a személyes ügyeim, a blogban közzétett cikkeim, a kitalált TV csatornáim műsorai, illetve olyan témák, melyek érdekelnek. Pl. kedvenc zenei stílusommal kapcsolatos hírek, gondolatok, képek, stb. Olyanok, amelyekkel a hazai lapok nem foglalkoznak. Attól még hogy saját világom van, néha utánanézek milyen az átlagos. Nem szabad elburkolnunk magunkat a valóságtól, mert máskülönben teljesen beszűkülünk. 13 évvel ezelőtt ez már megtörtént velem.

 


Ha épp hallgatok egy CD-t, a tokot kiteszem a lemezekhez jelezve azt, hogy épp ezt hallgatom. Most Laura Pausini új albuma a slágerlemez nálam. Jó, ha az embernek saját világa van, mert ott ő az egyetlen uralkodó. Itt nincs gyűlöletkeltő plakát, nincs politikai „élet” és nincsen átlagosság.

A gyászidőszak eltarthat sok ideig, viszont az élet megy tovább. Nem lehet hagyni, hogy felemésszen bennünket egy veszteség, mert akkor úgy áll le munkánk, mint egy szívverés. Meghal. Ahogy Amelia mondta a Küzdelmek című sorozatból: A shownak folytatódnia kell!

B E N

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.