2017. április 30., vasárnap

CD ajánló: Laura Pausini 20 Greatest Hits

Laura Pausini 2013-ban megjelent 2 lemezes válogatásalbuma nagyon különleges számomra. Nemcsak azért, mert az énekesnő ezzel ünnepelte meg karrierjének 20. évfordulóját, hanem mert a CD-ken lévő dalok egy része új változat, többi remastered és koncertes felvételek. Az új változatú dalok közül sok duettes. Régi slágereit énekli újra Marc Anthonyval, Alejandro Sanzzal, Ivete Sangaloval, Lara Fabiannal, Kylie Minogue-gal. Ugyanez a válogatáslemez megjelent 2014-ben, de azok a duettes változatok vannak, melyek a 2013-as kiadáson nem találhatóak. Laura Pausini gyermekkori hangjával kezdődik az első lemez, majd a híres zeneszerző, Ennio Morricone által feldolgozott La Solitudine-vel folytatódik, amellyel Laura Pausini 1993-ban lett ismert a Sanremo fesztiválon. 



Ez a változat van meg nekem

A Se non te/ Limpido/ Dove resto solo io pedig új számok a kiadáson. Laura Pausini gondoskodott arról, hogy a 2013-as válogatása teljesen új legyen. Fehérarany lemeznek nevezem, ugyanis fekete fehér a borítója, de vannak benne aranybetűk. Olyan látvány mintha egy ékszeres doboz lenne. 1-2 és 3 lemezes változatban is megjelent. A 3 lemezes változat keménytáblás könyv formájú, melyben a CD füzetnek a tartalma van. 2 CD+1 DVD tartozik hozzá, aminek a My Story a címe. Laura Pausini életét mutatja be a film. Limitált példányszámban, hófehér bakelitkorongon is kiadták a 20 Greatest Hitset.

Laura Pausini speciális válogatásalbumát Magyarországon is lehetett kapni. A nővérem vette meg nekem. 


 Részletek a CD füzetből. A nagyításhoz kattintsatok a képekre!

Aki szeretné  meghallgatni bátran tegye, mert csodálatos! J Laura Pausini másokkal is énekel duettet, köztük a népszerű Andrea Bocellivel is.

Ahogy a többi Laura Pausini album, a válogatás is megjelent spanyol változatban. 

Se non te, a kedvenc dalom az albumról

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.