2022. február 23., szerda

VISSZA A FOTÓZÁSHOZ

Dezső gépével ismét nekiláttam fotózni. Az későbbi kiállításomhoz készítettem újabb képeket. Jólesett a kimozdulás, mert lelkileg eléggé magam alatt vagyok az utóbbi időben történt dolgok miatt. Mivel most már itt a jó idő így bátran ki tudtam mozdulni, mert télen nincs olyan sok fotózni való. Nem megfelelőek a fényviszonyok és ügyelnem kellett arra, hogy Dezső gépe ne járjon úgy, mint a megboldogult első gépem, amikor is a szélütés miatt tönkrement. Azért a télen is fotóztam, de a telefonommal. Most azonban újra elővettem a kölcsöngépet.


A fák még kopaszok, de idő kérdése és ismét levelessé válik. A madarak jelenléte újabb ihletet adott, hogy lőjek pár képet.





Kelenföldön egy magánklinika hosszú, üveges épülete olyan, mint a Metropolis című album borítójának üvegablakos részei. Amikor édesapámat idehoztam egy vizsgálatra nagyon tetszett az, amit láttam. Mindenképp akartam fényképezőgépes változatban is készíteni az épületről egy csomó képet. A képek szerkesztésekor játszottam a színekkel, hogy minden ilyen kép sokszínű legyen.

A Boráros téren van egy fa, amely szintén kopasz volt, de a lecsupaszított vékony ágak a közelgő feltámadást jelezték. Festményszerű effektekkel életet varázsoltam az ágakra.

A fotózást sütizéssel zártam, majd hazajöttem.

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.