2022. február 21., hétfő

LÁTOGATÁS A SUGÁR ROVARKIÁLLÍTÁSÁRA

Lujzimmal, Gömbimmel és a sógorommal elmentem a Sugár bevásárlóközpont rovarkiállítására, ahol főleg mindenféle egzotikus pókfajt mutattak be. Volt közöttük mérges is. Akadtak döglött, szögre akasztott lepkék, ill. másfajta rovarok, de azok annyira nem érdekeltek. Engem csakis a pókok érdekeltek. Nagyon sokféléket volt szerencsém látni. Akadt olyan, ami elbújt, de volt olyan is, ami mászott.



























Biztonságos terráriumban voltak a pókok. Gömbim eléggé megijedt tőlük sajnos, mert fél a pókoktól, de mégis rajong a Pókember meséért.

Maga a kiállítás eléggé egyszerű volt. Az elején sokan voltak, de idővel megfogyatkozott a társaság. Lehetett botsáskát tartani, amelyet mindenképp ki akartam próbálni. A kicsi bogár mászott a kezemen és nem akart lemászni. Úgy éreztem, hogy ragaszkodott hozzám. Szerencsére a leveles ágra vissza tudtam óvatosan helyezni.


A kiállítás kb. 20 percig tartott. Legalábbis 20 percet voltam a többiekkel. Videófelvételeket is csináltam, amely külön megtekinthető a youtube csatornámon is.

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.