2021. április 15., csütörtök

A JASON MASZK

Elköltésre került a maradék névnapi pénzem, melyből különleges dolgot akartam venni. Olyat, ami egyedi. Most hogy lassan egyre kevesebb CD-t fogok venni, sokkal többet tudok spórolni, hisz csak a kiemelt kedvenc énekeseim új albumait fogom megvásárolni a jövőben.

Lujzimnak régóta szerettem volna megmutatni a Fantasmania boltot, ahol a horrorfiguráimat szoktam vásárolni. Ott nemcsak horroros dolgokat, de mesékkel kapcsolatos gyűjtői darabokat is lehet kapni. Nem egyszer láttam, hogy gyerek van az üzletben. Persze ők mást vettek. J Én most egy Jason maszkot vásároltam magamnak. Egy NECA darabot. A Péntek 13 sorozat 5. részéből származó maszkot, amelynek a háromszöges csíkozása nem piros, hanem kék. De ez nem érdekelt, mert maga a maszk volt az, ami számított és számít.

Így árulták. Eléggé meglepődtem, amikor kihozta a srác a raktárból. Vastagon állt a por a dobozon, tehát régóta ott lehetett. Nem szerettem volna, ha elkapkodják. Megvásárlás előtt megnéztem a youtubeon, hogy pontosan milyen és meghoztam a döntést a vételről.



A csomagoláshoz tartozó nyomdai fotókat megmentettem és eltettem. Mindenképp ragaszkodtam hozzájuk. J Vettem egy ezer forintos textil tatyót is, amelyen a népszerű horrorszereplők vannak. J

Itthon rögtön kezdődött a fotózás, a termék megörökítése képekben. Este egy ún. bemutatót tartottam. Ez a maszk még jól jön egy későbbi új film borítótervéhez, ill. a 3. részhez tartozó figurával.Szüleimet meglepte a maszkvásárlás és főleg édesanyám akadt ki. Ő nem szereti a horrorfilmeket. Elmondtam, hogy ez a Jason maszk egyedi darab. Anno láttam hasonlót egy másik boltban, de az dupla annyiba került, mint amennyiért megvettem a kék csíkozásút. Ráadásul kedvezményes áron vásároltam. A boltban egy csomó képet készítettem. Akinek van kedve, csemegézzen:












Olyan ez a hely, mint egy múzeum. J Amúgy bemutatóterem és bolt is egyben. Nem messze a Klinikáktól. Nekem, mint magyarnak az ilyen gyűjtői darabok sokat jelentenek, mert bizony nem lehet ezeket csak úgy kapni akárhol. Import cuccok, ezért is drágák. Tagja vagyok horroros csoportoknak és kissé irigykedve nézem, hogy mennyi mindene van az ottani tagoknak. Persze ez nem a rosszindulatú irigykedés. Bár a Péntek 13 sorozat NECA figuráiból nem érdemes az összeset megvenni, mert a hoki maszkos Jason figurák szinte egyformák. Van olyan csoporttag, aki 2-3 nagy üvegvitrinben őrzi a gyűjteményét. J És a dvd-s, blue ray-es kiadásokat is megvették. Magyarországon magyar felirattal forgalmazták annak idején, de szinkronosan csak az első rész jelent meg.










Képek a maszkról. Nagyon kényelmes viselni. J A BENovelas magazin következő adásában a maszkban leszek. J

Lujzim nagyon szerette a boltot. Körbenézett. Neki és Gömbinek már vásároltam ott figurákat. Hulkot Lujzinak, Pókembert pedig Gömbimnek. J

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.