2016. augusztus 11., csütörtök

Siempre tuya Acapulco a Dunán!

Elfeledett szerelem címmel indul augusztus 30-ától a TV Azteca legutóbbi sikersorozata a Siempre tuya Acapulco 15:15-kor a Duna TV-n. A hírt tegnap este olvastam, és nagyon meglepődtem, hisz az MTVA brazil telenovellákat vásárol, és régebbi kolumbiai Telemundós sorozatokat. Most azonban egy mexikóit vettek, mégpedig Azteca készítésűt. Főszerepben Daniel Elbittar aki a Több mint szerelem, és a Sosem feledlek című sorozatban játszott. Az új sorozatban Diegót alakítja aki balesetet szenved és egy Olvido (Melissa Barrera) nevű lány talál rá. Diego amnéziás lesz és megvakul. Egy idő után egymásba szeretnek. Kicsit emlékeztet engem a TV2-n futott Samantha, illetve a Mindenek felett című telenovellára amely a Zone Romanticán futott 2008-ban. A Siempre tuya Acapulco című sorozatban vendégszerepben Gabriela Spanic is benne lesz. 
Akik ismerik a korábbi Azteca telenovellákat azok Hector Soberónt, Gabriela Roelt, Bernie Pazt, Aura Christina Geithnert és Regina Tornét is láthatják a sorozatban. 
Érdekesség hogy az RTL2-n jelenleg futó Láncra vert szerelem (Prohibido amar) mexikói vetítése után indult a Siempre tuya Acapulco amely eredetileg La mujer sin nombre címmel készült volna. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.