2017. április 15., szombat

Jót tenni jó, öröm és boldogság

Ha valakinek örömöt okozok, akkor az olyan érzés amikor veszek egy új CD-t. Mindig megelőzi egy örömteli izgalom, majd a beteljesedés pillanata, amikor az öröm és boldogság együttese megvalósul. Minap olvastam egy bejegyzést az Autizmus live oldalon. Annak a kisfiúnak az édesanyja vezeti ezt a blogot akin múltkor segítettem a kinyomtatott képeim eladásakor befolyt összeggel az autizmus világnapján. Az írást itt olvashatjátok:


Szomorú lettem mikor ezt a cikket elolvastam. Arra gondoltam, hogy a csütörtök délutáni vásárláskor veszek 2 csoki nyuszit és csoki tojást Dóra két autizmussal élő fiának. Egy húsvét nem húsvét csoki nélkül. Tegnap, pénteken mikor István barátommal találkoztam összekötöttem a két találkozót. A Nyugati pályaudvar 1-es vágányánál Dóra és a fia Zalán vártak és ott volt nem messze István barátom. Zalán és az édesanyja nagyon boldogok voltak és örültek a csokiknak. Kaptam Dórától egy Fliccker kockát, amely különböző nyomógombos funkciót tartalmaz. A feszültség levezetéséhez használják. István barátom is kapott egyet. Attól féltem, hogy Dóra ezért fizetett, de szerencsére nem került egy forintjába sem. Így nyugodtan örülhettem ennek a speciális kockának:

Az örömteli eseményt megünnepeltem egy Baci Perugina Mcflurryvel. Az egyik pszichológusom, Eszter említette nekem az eheti ülésünkön hogy látta ennek az olasz csokinak Mcflurrys reklámját. Nemcsak ezzel ünnepeltem, de ezzel leptem meg magam húsvétra is. :)



A mekiben kértem a Mcflurry mellé egy üres poharat is. A csajszi adott és egyben meg is lepődött ezen. Megemlítettem neki, hogy a kedvenc énekesnőm, Laura Pausini reklámban hallottam a Baci Perugina csokiról. :) 

A Mcflurrys poharat kinevezem csokis doboznak. A hely ahol szoktam venni a csokit árulja darabra, dobozos és csomagos változatban. Ha veszek darabra, akkor ebben a pohárkában fogom tárolni. Tegnap felavattam, amikor István barátommal találkoztam.

Sokszor megjutalmazom magam csokival, ha jót cselekszem. Ezzel is ünneplem meg azt, hogy másnak örömöt okozhattam. 

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.