2017. április 2., vasárnap

AURA15

Szombat délelőtt ünnepelte meg megalakulásának 15. születésnapját az AURA Egyesület, akik autizmussal élő fiatalokkal foglalkoznak, köztük velem is. A Nem adom fel bárban nagyon színvonalas ünnepséget rendeztek, amelyen én is részt vettem és bemutattam néhány képemet. Verseket és zenéket is elénekeltek a Kék Kórus tagjai, majd a műsort tortázás zárta. Nemcsak a kórustagok, hanem meghívott emberek is szerepeltek. Az AURA 15. születésnapjának alkalmából a bárban, a Fotóklub tagjainak képei is ki voltak téve, köztük az enyém is:
 Boldog voltam, hogy az első kiállított képem alatt vagyok. Remélem hamarosan több fotóm is ki fogják majd állítani. A Tóth család segítésére néhány képem kinyomtatott változatát eladásra ajánlottam. Sajnos csak két darab kép kelt el és összesen 3 ezer forint gyűlt össze. Ebből egy ezrest az AURA táborra adtam, a maradék 2 ezer forintot Zalán családjának szántam. Nagyon örültem annak, hogy jót cselekedtem. A születésnapi műsor összefoglalóját megnézhetitek itt:
A 17. adásban található az ünnepség felvett anyaga. Sajnos nem a teljes műsor került felvételre, de a lényeg rajta van. Én és sokan mások fotóztak is. A nagyításhoz kattintsatok rájuk:




Kamerás képeim




Csendes Péter képei rólam


További képeim a műsorról:









 





Készítettem külön olyan fotókat is, amelyekkel másoknak kedveskedtem. Szerencse, hogy a kamerát elvittem, mert így meg tudtam örökíteni a születésnapi műsort. Jól éreztem magam a bárban.

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.