2017. szeptember 17., vasárnap

AZ AURA EGYESÜLET KÉK KÓRUSÁNAK ŐSZI FELLÉPÉSE A SZENT JÓZSEF TEMPLOMBAN

Tegnap az AURA Egyesület KÉK kórusa fellépett a Józsefvárosi Szent József templomban. Végre lehetőségem volt állványt is vinni, ugyanis a héten vásároltam meg egy ismerősömmel. Kinyitottam, ráhelyeztem a kamerám és felvettem a KÉK kórus műsorát. Tudtam mellette fotózni is, hisz korábban úgy rögzítettem az előző műsorokat, hogy az egyik kezemmel tartanom kellett a kamerát. Hosszabb ideig elég kellemetlen, ugyanis elfárad a karom, ha 20-30 percig kell folyamatosan tartanom úgy a szerkezetet, hogy rendesen fel tudjam venni az adott előadásokat.


A tegnapi KÉK kórus fellépés hasonló volt, mint a múltkori, de tartalmazott extrákat is. Nagyon hangulatos volt az egész, főleg a fények és a többiek hangjának hatásai. Az egyik fellépő Lukácsy Zsófi vágyott arra, hogy eljöjjenek a fellépésére. Én elmentem és örömöt okoztam neki. Ez annyira jólesett! J Láttam, hogy nagyon örült.

A műsor előtt Pető Judit, a kórus vezetője mondott beszédet, majd jött a közös éneklés, és aztán külön verset is mondtak a fellépők. Kiderült az is hogy alakult meg a KÉK kórus. A műsor előtt és közben fotókat is készítettem:








A műsor után elkezdett szemerkélni az eső, de szerencsére nem volt baj. Ettől függetlenül 2 óriásgombóc fagyit megettem, majd hazajöttem. Csak este kezdett szakadni az eső. A KÉK kórus fellépésének videóanyagát itt találjátok meg:

Nagyon hangulatos műsor volt, főleg a közös énekek.

 B E N

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.