2019. augusztus 22., csütörtök

#APIROSLEMEZ


Végre meglett Alejandro Sanz új albumának #ALEMEZ-nek (#ELDISCO) vinyl változata, amelyet korábban díszdobozban árultak a CD változattal. Azt a kiadványt azért nem rendeltem meg, mert nagyon drága volt és nem érte meg az árát. Utólag belegondolva jobb is így, mert a bakelit kiadáshoz kedvezményesen jutottam hozzá. A fehér díszdoboz tartalmát ugyan nem részletesen, de meg tudtam nézni az interneten. Ott a bakelit lemez korongja átlátszó, mint a tavaly megjelent Laura Pausini: Fatti Sentire-nek. Az én példányom piros színű. A különkiadás így néz ki.








Nemcsak #ALEMEZ, de az utóbbi néhány Alejandro Sanz album is kijött vinyl (bakelit) változatban. Az áruk eléggé borsos, így nem tervezek venni belőlük. Talán majd egyszer. Mindenesetre az új album bakelit kiadása nagyon tetszik nekem. Érdekesség hogy az A oldal jelzése a piros karikás jel, amelynek B változata is van, a B oldalon! J






A Los Lugares című dalt felvettem a telefonomra, hogy megmutassam. Sajnos a youtube letiltja, ezért csak itt osztom meg ezt a dalt.

Alejandro Sanz egyik fanklubos oldalán számos új képet találok az énekes jelenlegi turnésorozatáról, illetve újabb reklámképeket is, melyeket elmentegetek magamnak. Nemrég rábukkantam egy babára is, amely az énekesről készült. Szívesen vennék egyet, ha lehetne kapni. Van koncertes pohár is, amin rajzos promóciós kép van, de azt a fotót majd év végén ráér egy bögrére nyomtatni.

A turnésorozat egyike biztos meg fog jelenni dvd-n is, hisz Alejandro Sanz eddig minden albumához utólag megjelentetett egy koncertes kiadást is. Remélhetőleg az év végén már a magaménak tudhatom. Szép karácsonyi ajándék lenne nekem. Magyarországra nem hívják meg Alejandro Sanzot, sem sok más latin zenei énekest. Luis Fonsival a Despacito miatt kivételeztek. Mikor a Luis Fonsi koncert után épp a pattogatott kukoricát fizettem ki, akkor megtudva, hogy a Fonsi koncert rövid volt eléggé kiakadtam. Meg is jegyeztem, hogy a latin zenére kevesebb időt szánnak. Még Alejandro Sanzot sem hívják meg. Sem CD-n, sem pedig bakelit lemezen nem lehet kapni az új albumát. Ezeket külön kell rendelnem, hogy meglegyen nekem. Megéri, mert különleges számomra.

Biztos voltam abban, hogy a piros kiadványú bakelit lemez lesz meg nekem. Van kék, zöld, átlátszó és most már piros zenei vinyl korongom! J Csodálatosan szépek és egyediek! J Egy újabb rajzot is készítettem az új bakelit tiszteletére:



BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.