Gondoltam, hogy összeszedek
minden fontos alapanyagot, amely egy finom salátához kell, ezért a hűtőből
kivettem a salátamixet, hogy azt felhasználhassam egy különleges salátához.
A csirkemellfilét apró kockára
vágtam, majd a salátás tálba tettem. Ezután a sültcsirkés fűszersót hozzáadtam
és összekevertem. Bekészítettem az olajat, majd a húst elkezdtem sütni. Isteni
illatokat árasztott. A fűszersók nagyon jók. Pompás ízt adnak az ételnek. 1-2
percenként forgatni kellett a húskockákat, végül tűzpirosra sütöttem őket.
Tökéletesre sikeredett.
A salátamixet a kimosott tálba
tettem, majd elkészítettem az öntetet. 3 kanállal kevesebb olajat adtam csak
hozzá. A Kotányi fokhagymás salátaöntetport elhasználtam, amelyen 5 EK víz, 2
EK ecet és 2 EK olajat kevertem össze. Eredetileg 5 EK olajat írt a recept a
csomagoláson, de sokalltam. A frissen sütött csirkemellfiléket és az öntetet
összekevertem. Legalább 2 adagra való salátát készítettem, ami nagyon jól
sikerült.
BEN
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.