2024. február 5., hétfő

Pikács Violeta: Grandes Exitos 13_23

Gyömrőről késő hazaérkezve bekapcsoltam a Tik-tok-ot és kíváncsi voltam, hogy Sidney liveozik e. Ott ragadtam a gép előtt. Bede Habi párja Hajni, Emese, Sidney és még ketten voltak live-ban. Pikács Violetáról esett szó. Pontosabban arról, hogyha bebizonyosodik az, hogy tényleg nem beszámítható akkor a családjának kell magához vennie, de az nekik pokol lenne. Violeta egyre őrültebb. Nemrég kiengedik a pedofil férjét a börtönből, és azóta egyre durvább dolgok történnek. Két videás adásomban erről bővebben nyilatkoztam.

https://videa.hu/videok/film-animacio/benovelas-magazin-2024.1.-j0Yqm7SsdBCWAalE

https://videa.hu/videok/film-animacio/benovelas-magazin-2024.2.-online-ujsag-zene-gfAjgUOBHocJVRAh

A lényeg az, hogy van egy megbomlott elméjű nő, aki anno a Diridárét vezette a Budapest TV-nél, de minden adás ugyanazt tartalmazta. Pikács Violeta azt hiszi magáról, hogy művésznő, holott nem az. Az RTL-nél nemcsak magát, de a lányát, Grétit is lejáratta.


Violeta és Gréti

Most a legkisebb lánya babát vár. Remélem egészséges lesz a kis csöppség, és nem kell szégyenkeznie a nagyanyja miatt. Félő hogy az a kisgyermek nehéz gyermekkort fog megélni Viol miatt, mert ennek a nőnek mindennél fontosabb a liveos szereplés. Kaffka Merciéket tulajdonképpen a live küldte az utcára. A sok botrányos viselkedésük számos emberben verte ki a biztosítékot. + Jutka viselkedése. Remélem, Grétinek nem esik baja. Most Pikács Violeta Dávodon él az omlásban lévő házában, ami bármikor rádőlhet. A férje, a papó mostanában nem beszél. Sztem az öreg terrorban él. Megérdemli. Az a két év börtön édeskevés! Az igazi pokol a dávodi horror házban zárt ajtók mögött zajlik. A valódi büntetés. A papó, Viol férje egy 9 éves fogyatékkal élő kislányt rontott meg három hónapon keresztül és a bíróság 3 évre ítélte. Két év után, idén januárban szabadult az öreg. Ki se engedtem volna az ilyet! Aki egy értelmi fogyatékos kislányt bánt, annak a sitten kellene megrohadnia! Mert egy lelki trauma, amit a kislány átélt az kihat majd a felnőtt életére! Az értelmi fogyatékkal élők sokkal érzékenyebbek és sebezhetőbbek. Violeta most a pénz miatt a férjét védi és megpróbálja besározni a kislány becsületét! Azok után amit Habiékkal is tett csodálkoztam, hogy Habi és Hajni nemcsak szóba álltak vele, de még segíteni is akartak neki. Viol beléjük állt folyamatosan.

Homofóbia és gyűlölködés. A legdurvább rész! :(

Ez volt az a videó, ami bennem hatalmas felháborodást keltett. Nem tűrhettem szó nélkül ezt a színtiszta homofób gyűlölködését. Beszélgettem is vele egyszer messengeren, de normálisan álltam hozzá. Kedves volt, de sokat panaszkodott nekem. Azt mondta, hogy gyűjtenek neki az ügyvédekre pénzt, hogy feljelenthesse az aplikátorokat.

Én tudtam, hogy ez a nő milyen, és természetesen voltak véleménycikkeim korábban és videóim is, amiben nem mocskoltam, hanem normálisan próbáltam megértetni vele, hogy amit tesz nem helyes. Hogy másokat rágalmaz, lelkileg bántalmaz egyes embereket. Ami a legdurvább, hogy mindenféle hazugságokat is állít egyesekről. Velem is ezt tette, de nem érdekel, mert tudom, hogy beteg emberről van szó, akit nem lehet komolyan venni. Megvádolt azzal, hogy azóta üldöztem mióta a Diridárét vezette, meg hogy a hátán akarok felkapaszkodni. De azt is megkaptam tőle hogy mindenféle ocsmánysággal illettem. Úriembernek tartom magam és nem süllyedek az ő szintjére. Aki engem ismer, tudja milyen vagyok. Violnak az a nagy baja, hogyha valaki szembesíti az igazsággal azt megrágalmazza és letiltja, mert fáj neki az igazság. Erről van szó. Sokszor megemlített engem a videóiban:



Nemcsak engem, de másokat is mocskolt

Azon csodálkozok, hogy Habiék segíteni akartak neki annak ellenére, hogy mennyi mocsokságot ordított rájuk a bűvésznő. Mert Violt annak lehet nevezni. Az elmúlt években nagyon elfajultak a dolgok. Tegnap kb. félórás anyagot rögzítettem a telefonommal, amiben köszöntem Violnak és hangosan nevettem pár mondaton:

Premier

Rea, a legidősebb lánya is becsatlakozott. Kb. félóra után már kapcsoltam is a gépet. Nekem ez már sok volt. A tik-tok-on próbáltam én is liveot indítani, ill. egy ízben bekapcsolódni a Sidney live-jába, de nem tudtam. Nem érdekel különösebben, mert sok értelme sincsen. Hozzászólni tudok a beszélgetéshez a chat funkcióban. Az a baj hogy hiába is próbálják megértetni Viollal a dolgokat, ezzel a nővel nem lehet! Violt nem érdekli, hogy a családjának mennyit árt. Pl. az unokáinak, akik iskolába mennek és félő, hogy atrocitás éri őket a nagyanyjuk miatt. Mert nagyon sok a rosszindulatú ember, akik igazságosztóknak hiszik magukat és öntörvényűen állnak bosszút. Akár az ártatlanokon keresztül is. Ilyen ez a világ. A neten rengeteg troll van, akik abban lelik örömüket, hogy arc nélkül mindenfajta álnéven osztják az észt és rúgnak bele másokba. Lassan az „igazságosztó” réteg is olyanná válik, mint Viol. Ez pedig borzasztó. Mert akárhogy is vesszük a trollok éltetik, etetik a bűvésznőt. Ha nem lennének, Viol feledésbe merülne. Viol amúgy is egy senki. De még senkibb ha nincsenek a trollok akik ezt a hírhedtséget megadják neki. Ilyen egyszerű a képlet. A Pikács Violeta eset olyan hogy őt úgy kell hagyni, ahogy van. Tartsa magát művésznőnek, rá kell hagyni. Viol mindenáron a figyelem középpontjába akar kerülni, mert tényleg azt hiszi magáról, hogy művésznő. Nagyon vágyik a figyelemre és nem foglalkozik semmilyen következménnyel. Azzal sem, hogy lassan nemcsak a saját, de a családjának élete is veszélybe kerül. Mert ha egyszer valakinek elpattan a húr, akkor ezt a nőt egy nap meg fogják ölni. Mégpedig azért, mert Viol rengeteg embernek ártott a sok mocskos szövegével, rágalmaival és hazugságaival. Vagy csupán azért végez vele valaki, mert meg akarja védeni Viol áldozatait. Mert bizony nagyon sokan vannak. És ha ez így folytatódik, még többen lesznek.

Selyem Jázmin, Kaffka Merci, Szedunka Judit és még folytatnám a trash karakterek sorát, akik egy életre lejáratták magukat az internetes nagyközönség előtt. Maradandót alkottak botrányos viselkedéseikkel. Az ilyen emberek sajnos idővel teljesen kiégnek és tönkremennek. Mivel már a nevetség tárgyává váltak sosem fogják tudni levakarni magukról ezt a terhet, melyeket magukra rakosgattak az elmúlt évek során. Kaffka Merci és Jutka botrányos viselkedései, főleg Jutka őrjöngései miatt kerültek az utcára, váltak hajléktalanná.


Kaffka Merci és Jutka

Ott van Markó Gergely is, aki lelki terrorban tartja a szüleit. Az édesapja tudomásom szerint a halálán van. Gergő ebből is viccet csinált. 


A Markó Gergely féle terror

A legmegdöbbentőbb az, hogy gyereke is van egy szintén nem 100-as lánytól. Én autizmussal élve tudom a saját határaimat, nehézségemet. Ha heteró lennék biztos, akkor sem akarnék gyereket, mert bennem megvan a felelősség. Egy kisbabát fel kell nevelni, gondoskodni kell róla és állandóan rá költeni, ugyanis a gyerek gyorsan nő, hamar kinövik a ruháikat, cipőiket. Én nem tudnék gondoskodni a gyerekemről ha lenne. Amúgy sem biztos, hogy lehetne, mert a politika elvenné tőlem, mivel meleg vagyok. Megnősülni meg nem akarnék, azért mert a politikusok megkövetelik. Én már rég elfogadtam, hogy nem lesznek saját gyerekeim.  

Beszélhetnék Banók Lajosról, Lakatos Ibolyáról és még sokan másokról, de az nagyon hosszú cikkre duzzadna. A legjobban az áldozatokat sajnálom. A trash „sztárok” családját. Köztük is a gyerekkorúakat, akiknek szégyenkezniük kell. Nincsenek sajnos kímélve, mert a névtelen és arc nélküli trollok őket is elintézik. Hisz aki egy adott trash családjába tartozik, neki se kegyelmeznek. Ott van Violetának a Gréti lánya. Kisbabát vár és olyan légkörben kénytelen élni ahol az anyja miatt rengetegszer kell szégyenkeznie. Violeta idősebb lányán, Reán nem tudok kiigazodni. Nem tudom eldönteni, mit gondoljak róla.

Az ominózus keresztes rész

A Dávodi Hírmondónak két oldala is van a facebookon ahol gyakran osztanak meg videókat Violetáról és társairól. Néhol túlzás, ami ott folyik, de az új videós premiereknek örülök. Néha fel tudnak vidítani az ilyen videók, mert megnevettet, ahogy Violeta káromkodik. Másik oldalról viszont elég szomorú hogy egy 65 éves nő ennyire lejáratta saját magát és a környezetét. És persze így jöttek képbe a trollok akik igazságosztónak hiszik magukat. Tévedés ne essék, nem védem Violt, és a többi trash karaktert. Elítélem őket, amiket csináltak, mert bicskanyitogató, amiket művelnek. Az is rossz, hogy büntetlenül és szabadon garázdálkodhatnak a neten. 

A filteres rész

Megdöbbentő az is hogy Pikács Violetát eddig nem vonták felelősségre a tetteiért. Már régen egy zárt osztályra kellett volna vinni. Az pedig nem megoldás, ha nem vonják felelősségre, mert rövid időn belül tragédiák sorozata fog indulni. Kérdés, mi lesz, ha Gréti babája betegen születik a sok feszültség miatt, amit az anyja miatt kell elviselnie? A terhesség nem játék, akár az anya élete is veszélybe kerülhet, csupán azért mert néhány rosszindulatú troll azon élvezkedik hogyan árthatnak a másiknak. Ezzel Viol szintjére süllyednek és felelősek lesznek, ha valami történik Grétivel vagy a babával. Ha Gréti egészséges kisgyereknek ad életet, akkor az jó, DE ha óvodába vagy iskolába kerül mi lesz, ha egy rosszindulatú szülő kipécézi és bántja a gyereket? Vagy az adott szülő gyereke? Viol unokája is poszttraumás stressznek lesz idővel kitéve, ami gyógyíthatatlan betegség. Én is ebben szenvedek a sok iskolai bántalmazás miatt. Rettenetes betegség, senkinek nem kívánom! Én a valódi áldozatokat sajnálom. Viol gonoszsága egészen addig fog tartani, amíg meg nem hal. Mert ez élteti. Sokan el se tudják képzelni, hogy milyen lelki és mentális betegség alakul ki az érintettek életében. A sok stressz, félelem, mert Viol folytatja a pusztító tevékenységét.

A Tik-Tokon Sidney sokat beszél az ottaniakkal Violról, ahova Hajni is be szokott csatlakozni. Elismerem nevetek én is a vicces és káromkodós videókon, mert nekem fura a humorérzékem. Amit bánok, hogy anno azt hittem, hogy Violetához tartozik a Diridáré. Sokáig abban a tudatban voltam, hogy az övé, hisz csak vele láttam adásokat. Utólag értesültem arról, hogy KO Laci és Bea fizették a produkcióját. Ibike Blue is kapott anno sok támadást a facebookon ahol a védelmére keltem. Egy ideig leveleztem vele. Ibike Blue kedves asszony volt. Rosszul esett, amikor értesültem a haláláról. Sokan támadják a Diridáré szereplőit, pedig csak abba kellene belegondolni, hogy ott van egy főleg idős emberekből álló társaság, akik életük vége felé szeretnének jól szórakozni, szerepelni. Mert ez az, ami felvillanyozza őket, feledteti velük a korukat, a betegségüket. Nem tartom őket retardált társaságnak, ahogy egyesek jellemezték őket. Vannak, akik bele se gondolnak abba mennyit jelent másnak az öröm, a szereplési vágy. És a Budapest TV ezt megadta nekik. Az hogy Violeta mit művelt ott az egy másik történet. Ott van Bihari Tóth Zsuzsa műsora, ahol a megboldogult Bakonyi Ilona énekesnő is sokszor megfordult.

Tóth Hajni videója Pikács Violetához

Ami Habit és Hajnit illeti semmi rossz nincs abban, hogyha ők együtt élnek. 2019-ben tagja voltam a Támpont egyesületnek ahol megtudtam, mit jelent a transzneműség. Az hogy Habi férfi női testben egyáltalán nem szokatlan jelenség, mert a transzneműséget az érintett személyek eléggé nehezen élik meg. Rengeteg érintett történetét ismertem meg, de ezekről bizalmi okok miatt nem írhatom és nem beszélhetem ki. Viszont szívesen megosztanék az olvasóimmal néhány cikket 2019-ből:

https://benlacosta.blogspot.com/2019/03/transzfeszt-transz-kulturalis-es.html

https://benlacosta.blogspot.com/2019/03/folyamat.html

https://benlacosta.blogspot.com/2019/04/lavina.html

https://benlacosta.blogspot.com/2019/05/jatek-csak-jatek.html

https://benlacosta.blogspot.com/2019/06/lathato-transzok-megnyito.html

A látható transzok megnyitós cikkben videó is van, amit érdemes megnéznie annak, akit érdekel a téma. Sokat lehet tanulni erről a másságról is. Így jobban megérthetik Bede Habi helyzetét. Habi nagyon szépen énekel. Kár hogy a politika megakadályozta a fejlődésében, mert nem engedték, hogy önmaga lehessen. Egy művész akármilyen szárnyalnia kell. Ebben senkinek sincs joga akadályozni.


Néhány dal Habi előadásában. Nagyon tetszik. Tehetséges ember, aki nagyon szépen bánik a hangjával. Kár hogy CD-je nem jelent meg. A magyar nótákat nem szeretem. Anno volt az ATV-n egy kívánságműsor ahol egy idős ember vezetett műsort és ott sokféle magyar nóta elhangzott. Néha belenézegettem ebéd közben.

A videó végére megmutatnám magam, ahogy énekelek. J Nem vagyok nagy szám, sok éve tönkrement a szép énekhangom. De ami maradt belőle azt még kibányászom. J Lehet, hogy egyeseknek nevetséges leszek, de nem érdekel. Én önmagamat adok. Önmagamat adom a netes pornós videóimban is, amiben legalább meg tudom élni a vágyaimat. Ebben semmi szégyellnivaló nincsen. Arról azért nem írok részletesen, mert sokan nevetségesnek és kínosnak tartanák. Ahol megélem azt, amit nem kapok meg, ott dicsérnek, elismernek. Nem váltam trash karakterré, azért mert kétségbeesetten próbálom megmenteni a maradék fiatal éveimet. A netre történő pornós anyagaim fejlesztenek, és sok önbizalmat adnak. Ezt egy kívülálló nem tudná megérteni, mert ennél sokkal, de sokkal bonyolultabb lenne.

Varga Irénkéről is írnék pár mondatot. Az hogy valaki egy gyermek szintjén van, nem azt jelenti, hogy ki kell őt gúnyolni. Nagyon sokan bántották őt. Irént véleményem szerint fejleszteni kellene és akkor idővel érettebb nővé válna. Jómagam átérzem az ő helyzetét. Ugyan „normálisabb” vagyok nála, mégis megvannak a magam gátlásai és gyermeki viselkedéseim. J Nem fogom tagadni, mert nagyon jó érzés az, ha gyermek és felnőtt is lehetek. J

Feltűnési viszketegség


Sóműsor :) 



A 2020-as szilveszteri műsora volt a legviccesebb. 

Hogy mi lesz Violetával csak sejteni lehet. Véleményem szerint egyre rosszabbul van. Olvastam, hogy mennyi adósságot halmozott fel, és hogy külsőre mennyire megváltozott. Sztem van egy rejtett betegsége, ami idővel majd jobban elhatalmasodik felette. Nemcsak az őrület. Violt érhette egy olyan trauma, ami miatt azzá vált, ami lett. Véleményem szerint szexuálisan molesztálhatták és ez kihatással lett a későbbi életére. Bántalmazottból bántalmazóvá vált. Amikor az Őrizd meg szerelmünk című dalt hallgatja, akkor visszavágyik a múltba és azon szomorkodik, hogy milyen jó lett volna befutott énekesnőnek lenni. Kerget egy álmot, ami sosem válik valóra. Erre vágyhatott valójában, de sosem érhette el igazán a sikerét. Hogy ki a valódi felelős, felelősök az élete tönkremeneteléért azt csak Violeta tudhatja, ám sztem annyira fáj visszagondolnia erre, hogy inkább másokat jelöl ki bűnbaknak. Rengeteg teóriám, feltételezésem van vele kapcsolatban, de ezeket azért nem írnám le ide, mert minden szónak súlya van. Maradjunk ennyiben.

A Jófogásos rész

Violeta annyiszor fenyegette meg a másikat azzal, hogy feljelenteni megy, bírósághoz fordul, ám mindenhol körbenevetik, mert köztudott hogy beteg asszony. Dávodon mindenki utálja, főleg most, hogy a papóval él a luxusputriban. Mikor Violeta először belém állt és megfenyegetett nem ijedtem meg tőle, mert egyrészt nem követtem el soha ellene semmit, másrészt semmilyen oldalhoz, amit mások csináltak róla nem volt közöm. Én a Sötét Varázsló voltam, de ott álarcban üzentem Violnak. Akkor sem csúnyán. Én nem fogok olyan emberek szintjére süllyedni, akik mindenféle ronda szóval illetik ezt a nőt. Azt nem tagadom, hogy dühömben szoktam néha káromkodni vagy megbántani a másikat. De azt nem szándékosan teszem. Van különbség. Viol mindent tudatosan csinál. Rea lánya szerint többféle személyiségzavara van. Akkor ki kell kezelni, mert nagyon sokan szenvednek Viol környezetében. Mi külső szemlélők vígadunk a banya hülyeségein, de van egy olyan pont, amikor már nem vicces, sőt inkább groteszké válik ez a helyzet. A groteszk azt jelenti, hogy félelmetes és nevetséges. Violeta nagyon sok ember életét tönkretette és belegondolni is rossz, hogy semmit sem lehet tenni ellene. Nem csak vele kapcsolatban, hanem a többi trash karakter ellen. Mert mindegyikük komoly bűncselekményeket csinál. Kaffka Merci kis híján megölte Jutkát, amikor a laptop töltővel súlyosan fejbe verte. Emiatt súlyosan károsodott az agya. Sodi, akiről pedofília gyanúja merült fel ő élő adásban kínozta meg Jutkát. Merci is rátett egy lapáttal, amikor szintén egy live-ban megverte Szedunka Juditot. Markó Gergő lelki terrorban tartja az idős szüleit. Az idős apja a halálán van. Gergőnek is rég egy zárt osztályon lenne a helye, mert odavaló. Lakatos Ibolya a saját életét tette tönkre. Két gyerekét is elvették, mert borzalmas körülmények között élt. Patuskának, egy trash jellemzőnek volt egy mondata, hogy a trash karaktereket egy idő után bedarálja a net, és hogy jó vége sosincs ezeknek az ámokfutóknak. Violetára visszatérve, őt egy menthetetlen és lélektelen embernek tekintem, aki visszafordíthatatlanul közeledik a szakadékhoz, ahova egy nap beleesik és aztán vége. Jómagam nem akarok liveozni, pedig nagyon kíváncsivá tett. De ettől a világtól inkább távol tartom magam, mert veszélyes. Más a videó készítés. A Tik-tok oldalon két fiókom is van, de oda csak 1-2 perces videókat és néhány képet osztok meg. Ennyi nekem bőven elég.

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.