2021. szeptember 23., csütörtök

A MICHAEL MYERS MASZK

Nagyon rajongója vagyok a Halloween című sorozatnak. Az összes részét láttam és hamarosan bemutatják a Gyilkos Halloween (Halloween Kills) című horrort, amely a 2018-as Halloween film folytatása. Már a filmzenei CD-jét is előrendeltem. 2022-ben pedig a Sikoly 5. része kerül a mozikba.

35. születésnapomra rendeltem a Funidelia webáruházból egy Michael Myers maszkot. Köztudott, hogy minden részben Michaelnek különböző a maszkja. A 2. részhez tartozó darabot választottam ki, mert nem volt nagy választék és a 2018-asat is árulták, viszont eléggé drágán. A Funidelia egy spanyol cég, sokféle jelmezt és álarcot árulnak. A Michael Myers maszk latexből van, eredeti licencelt termék és Mexikóban készült. J (Hecho en Mexico)



















Meglepődtem, hogy nincs hajas része, de jobb is volt így. Mikor felvettem megállapítottam, hogy a maszkom jobban hasonlít inkább az eredeti, 1978-as maszkhoz. Nagyon boldog lettem, amikor ez a maszk is meglett, mert sajnos sem a Fantasmaniában, sem pedig a magyar plázák party kellék boltjaiban nincs Michael Myers maszk. A magyar választékot silánynak, egysíkúnak és pofátlanul drágának tartom. Jó, van néhány jópofa darab, ami érdekelni szokott és rá is szánok valamennyi összeget egészen egy bizonyos határig. Vannak üzletek, akik külföldről rendelnek álarcokat és kiegészítőket. Kérdem én, nincs igény Michael Myers álarcra, vagy Sikoly maszkra? Van egy Sikoly álarcom is, amelyet még 2006-ban kaptam mikor a Lurdy házban megvolt a képregényes bolt.

 


A Funideliának hála lett Michael Myers maszkom, de Freddy Krüeger maszkra nem tartok igényt, pedig azt is lehet kapni a webáruházban. Várom a Halloweent nagyon. Én minden évben megünneplem. Úgy gondolom, hogy nemcsak az amerikaiak ünnepe. A Halloweenben a szép őszi színességet szeretem. A csodálatos hangulatot és a rejtelmességet. J A karácsonynak is megvan a maga szépsége, tisztasága és csodája. Várom nagyon a tökfaragást, a Halloween ünnepi ételek elkészítéseit is. És persze idén lesz horrorshow is a különböző maszkokkal, melyeknek részleteire csak a közelgő videóban derül fény. J

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.