Hozzávalók kb. 2
személyre:
Fél kg
csirkemellfilé
2 csomag fokhagymás
salátaöntetpor
1 doboz
natúrjoghurt
Negyed csomag Lays
Hot Chicken Chips
Negyed csomag sültcsirke
fűszersó
2 csomag bármilyen
ízű salátamix
3 piros
koktélparadicsom
3 sárga koktélparadicsom
A csirkemellfilét apró kockára
vágjuk, majd hozzáadjuk a sültcsirke fűszersót és negyed csomag fokhagymás
salátaöntetpor tartalmát, és összekeverjük. A húst 10 percig hagyjuk állni,
majd zsíron, vagy olajon 20-25 percig pirosra sütjük.
A 2 csomag salátamixhez
hozzáadjuk a hot chicken chips összenyomott, morzsás maradékát (negyed csomagnak
felel meg), majd szórjuk rá a salátára.
Az egy doboz joghurtba
beleöntjük a másfél csomag fokhagymás salátaöntetport, majd elkeverjük. (Én
hozzáadtam a maradék fokhagymás öntetet az üvegből). Ha az öntet elkészült,
akkor öntsük rá a salátára, majd aztán a húst is szórjuk bele. Ezután óvatosan
keverjük el, majd hagyjuk állni 15 percig. Utána pedig 3 piros, majd 3 sárga
koktélparadicsommal tálaljuk.
BEN
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.