2020. május 15., péntek

BENovelas prémium saláta



Hozzávalók kb. 2 személyre:
Fél kg csirkemellfilé
2 csomag fokhagymás salátaöntetpor
1 doboz natúrjoghurt
Negyed csomag Lays Hot Chicken Chips
Negyed csomag sültcsirke fűszersó
2 csomag bármilyen ízű salátamix
3 piros koktélparadicsom
3 sárga koktélparadicsom

A csirkemellfilét apró kockára vágjuk, majd hozzáadjuk a sültcsirke fűszersót és negyed csomag fokhagymás salátaöntetpor tartalmát, és összekeverjük. A húst 10 percig hagyjuk állni, majd zsíron, vagy olajon 20-25 percig pirosra sütjük.


A 2 csomag salátamixhez hozzáadjuk a hot chicken chips összenyomott, morzsás maradékát (negyed csomagnak felel meg), majd szórjuk rá a salátára.


Az egy doboz joghurtba beleöntjük a másfél csomag fokhagymás salátaöntetport, majd elkeverjük. (Én hozzáadtam a maradék fokhagymás öntetet az üvegből). Ha az öntet elkészült, akkor öntsük rá a salátára, majd aztán a húst is szórjuk bele. Ezután óvatosan keverjük el, majd hagyjuk állni 15 percig. Utána pedig 3 piros, majd 3 sárga koktélparadicsommal tálaljuk.

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.